BMT default image, depicting a supergraphic on a grey background

Management Assistent / Marketing Coordinator

Job Details

The Role

BMT is momenteel op zoek naar een Management Assistent / Marketing Coördinator (32 - 40 uur) voor onze locatie in Rotterdam. 

De Management Assistent / Marketing Coördinator zal algemene ondersteuning bieden aan de Managing Director en het Management Team en houdt zich daarnaast bezig met het ontwikkelen en onderhouden van alle interne en externe communicatie- en marketingactiviteiten.

Wie is BMT?

BMT is een toonaangevend internationaal adviesbureau op het gebied van ontwerp, engineering, wetenschap en risicobeheer met een reputatie voor uitstekende engineering. We worden gedreven door de overtuiging dat dingen altijd beter, veiliger, sneller en efficiënter kunnen. Voor meer informatie bezoek onze website op www.BMT.org.

In Nederland doen wij onderzoek naar de oorzaak en de omvang van schades binnen de maritieme sector. Onze experts zijn internationaal erkend vanwege hun expertise en hoogwaardige rapporten.

Om ons team te versterken zoeken wij een hands-on, enthousiaste, proactieve en dynamische kandidaat.

Wat zijn jouw belangrijkste verantwoordelijkheden?

Wat vragen wij voor deze rol?

Wat bieden wij?

How to apply

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw CV met een korte motivatiebrief naar Ilona Sakko - HR Business Partner (ilona.sakko@bmtglobal.com)

Share this