BMT default image, depicting a supergraphic on a grey background

Ladingdeskundige

Job Details

The Role

Wie zijn wij?

BMT Belgium NV is een internationaal opererend expertisebureau met vestiging in Antwerpen en is onderdeel van de Surveys divisie van BMT Group Ltd., U.K., wereldmarktleider op het gebied van onafhankelijke maritieme expertise en consultancy.

Deze Surveys divisie is gespecialiseerd in de (zee)scheepvaart met hoogwaardige kennis op het gebied van lading, (scheeps)techniek en nautische zaken, maar heeft ook specifieke expertise op het gebied van land gebonden objecten zoals kranen, graafmachines, generatoren alsmede brandonderzoeken etc. Onze opdrachtgevers zijn onder andere rederijen, verzekeraars (casco en aansprakelijkheid), advocaten, ladingeigenaren en verzekeraars van lading en materieel. Al onze werkzaamheden worden verricht in het binnen- en buitenland waarbij we 24/7 beschikbaar zijn voor onze klanten.

In verband met uitbreiding van ons team is er voor de vestiging in Antwerpen een vacature ontstaan.


Wat ga je doen?

In de rol van Ladingdeskundige ben je verantwoordelijk voor het zelfstanding afhandelen van onderzoeken naar schadeclaims en het schrijven van schaderapportages aan onze opdrachtgevers. Het werk is uitermate afwisselend en stelt hoge eisen aan jouw intellectuele vaardigheden en analytisch vermogen, alsmede kennis op het gebied van scheepvaart, lading en techniek. Er is een goede balans tussen kantoor- en veldwerk, waarbij er (regelmatig) gereisd dient te worden naar het buitenland voor survey werkzaamheden. Het planmatig bezoeken van (potentiële) klanten behoort ook tot deze job. Je blijft dan ook graag op de hoogte van de marktontwikkelingen, je bent pro actief en denkt out of the box om de BMT markt verder te laten groeien.
 

Wat vragen wij van jou?

Wat bieden wij?

Een boeiende werkomgeving met intellectuele uitdagingen en veel vrijheid en verantwoordelijkheden in een team van professionals. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook uitstekende extralegale voordelen. Hierbij kun je onder andere denken aan:


Share this